Quality Management

Czy wiesz, co jesz? Tak, Chef!

Quality Management

Mamy świadomość, że pewność i niezawodność to podstawowe zasady udanego partnerstwa. Owocna współpraca oparta jest na zaufaniu. Właśnie dlatego na pierwszym miejscu stawiamy bezpieczeństwo artykułów spożywczych. Zwracamy szczególną uwagę na ich pochodzenie oraz sposób produkcji. Dbamy o to, aby nasi partnerzy cenili jakość tak samo jak my. Bierzemy pod lupę nie tylko naszych kontrahentów, także we własnych oddziałach prowadzimy regularnie optymalizowane zarządzanie jakością. Chcemy, by nasi Partnerzy mieli gwarancję, że oferują swoim klientom wyłącznie najlepsze produkty.

Certyfikacja HACCP

Skrót HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Points) oznacza analizę zagrożeń i krytycznych punktów kontroli. System ten umożliwia wykluczenie zagrożeń zdrowia spowodowanych przez kontakt z produktem spożywczym. Dzięki jego wdrożeniu możemy sprawować nadzór nad ryzykiem biologicznym, chemicznym i fizycznym całego procesu obiegu towaru – od przyjęcia dostawy aż do momentu wydania potraw.

Chefs Culinar Sp. z o.o. posiada wdrożony system HACCP, obowiązujący wszystkie podmioty działające na rynku spożywczym. Spełnienie wymagań systemu HACCP zostało dodatkowo potwierdzone poprzez poddanie trzech z naszych lokalizacji, auditowi przeprowadzonemu przez jednostkę certyfikującą GLOBAL QUALITY.

Lokalizacje objęte certyfikacją:

 

ul. Goleniowska 59, 70-847 Szczecin,

ul. Syrenia 4, 60-101 Poznań

ul. Ożarowska 40/42, bud. F, 05-850 Duchnice


Sięgnij po więcej informacji

CHEFS CULINAR Niemcy

CHEFS CULINAR Niemcy

Poznaj źródło naszego doświadczenia

Prodakt Web

Prodakt Web

Szukasz informacji o produktach? Zajrzyj do naszej bazy!