wstecz

MADE FOR Restaurant – konferencja przełamująca granice w gastronomii

6 maja Wrocław ugościł profesjonalistów i ekspertów z branży HoReCa z kraju i zagranicy, którzy spotkali się na jednej z najważniejszych konferencji gastronomicznych w Polsce. A my mieliśmy przyjemność wystąpić na niej jako partner biznesowy i wystawca!

Wydarzenie odbywające się we Wrocławskim Centrum Kongresowym w Hali Stulecia przyciągnęło wielu liderów branży, szefów kuchni, restauratorów i dostawców. Tematyka skupiała się wokół hasła przewodniego: Cross the Borders. Uczestnicy mieli okazję wymienić się doświadczeniami i spojrzeć na rozwój gastronomii z perspektywy międzynarodowej współpracy, różnorodności kulturowej, globalnych trendów i technologii.

W programie konferencji znalazły się m.in.:

  • Panele dyskusyjne z udziałem ekspertów z Polski i zagranicy,
  • Ekspresje kulinarne,
  • Specjalistyczne warsztaty i sesje tematyczne,
  • Ogłoszenie TOP 100 Restauratorów nominowanych do rankingu FORBES & MADE FOR Restaurant w kategorii kuchnia etniczna.

I nasz akcent ekspercki w części FOR Dating, czyli rozmów przy okrągłych stołach – dyskusja „Red flags” na linii restaurator - dostawca, które psują rynek. Jak sobie radzić z przekraczaniem granic?”, której liderem był nasz Regionalny Kierownik Sprzedaży – Marcin Owczarek.

Na naszym stoisku goście mogli porozmawiać z Doradcami Kulinarnymi i Doradcami Klienta, wymienić się doświadczeniami, a także spróbować włoskich specjałów przygotowanych specjalnie na tę okazję.

Cieszymy się, że mogliśmy być częścią wydarzenia, które rzeczywiście przekracza granice – te geograficzne, kulturowe i biznesowe. Do zobaczenia przy kolejnej okazji!