Grudzień to czas po brzegi przepełniony nostalgicznymi smakami i aromatami tradycji – a dzięki naszej ofercie zadbasz, by wyróżniała je niezrównana jakość! Jesteśmy przygotowani na wszystko – i Ty też możesz. Zapraszamy do kontaktu!
Czym szumi jedna z najlepszych kuchni nad Bałtykiem, jakie wartości powinni dziś wyznawać chefowie i ich zespoły, czy wciąż jest miejsce na eksplorację tradycyjnych smaków i jak przez zmysły dotrzeć do błogostanu – o tym między innymi opowiadają nam szef kuchni Piotr Buryło oraz szef kreatywny Wiktor Ignaczak odpowiedzialni za doświadczenia serwowane w restauracji hotelu Shuum w Kołobrzegu.
Nasz autorski cykl wywiadów z ciekawymi ludźmi ze świata kuchni. Odkrywamy ich inspiracje, dopytujemy o kulinarne tajemnice, poznajemy anegdoty towarzyszące ich karierze. Poczytaj!