Close X
Chefs Culinar wykorzystuje pliki cookie, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę. Kontynuując przeglądanie witryny, wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookie i naszej Polityki prywatności. Zgadzam się
Zaloguj się do Webshopu
Webshop
Chefs Culinar
  • Strona główna
  • CHEFS CULINAR
    O nas AktualnościPartnerzyZarządzanie jakościąKariera
    Kim jesteśmy
    Kim jesteśmy

    Jesteśmy zaufanym partnerem wielu polskich restauracji, hoteli i firm cateringowych. Każdego dnia dostarczamy im wszystkiego, co niezbędne. Łącznie mamy w ofercie około 12 000 wysokiej jakości produktów – świeżych, fachowo przechowywanych, a później sprawnie dystrybuowanych.

  • Oferta
    Promocje i oferty specjalneKatalogiWebshopMarki Własne
    BEEF CULINAR MEISTERFRISCH STAR CULINAR BASE CULINAR BASE CLEAN BASE ELEMENTS
    Kategorie produktowe
    Mięso i wędliny Ryby i owoce morza Nabiał, jaja, tłuszcze Owoce i warzywa Produkty i dania convenience Pieczywo i wyroby cukiernicze Produkty konserwowe Suche produkty spożywcze Produkty mrożone Napoje i wina Wyposażenie i akcesoria kuchenne Środki czystości i artykuły higieniczne
    Poznaj naszą ofertę

    Chcesz odnieść sukces w branży kulinarnej? Do tego niezbędne są wysokiej jakości produkty i szef kuchni, który potrafi stworzyć z nich wyjątkowe dzieła.
    Poznaj oferowany przez nas asortyment i skorzystaj z fachowej wiedzy naszych ekspertów, którzy nie tylko pomogą Ci urozmaicić restauracyjne menu, ale też podsuną wiele innowacyjnych rozwiązań.
    Jesteśmy  do Twojej dyspozycji!

  • Inspiracje
    Doradcy KulinarniPrzepisyChef blogujeBiznes ze smakiemAkademia Mistrzów Smaku by Belvedere
    Trenerzy Kulinarni i Eksperci Relacje z warsztatów
    Biznes ze smakiem
    Zainspiruj się

    Dążenie do rozwoju rodzi potrzebę inspiracji. By znaleźć się wśród najlepszych przyda Ci się dopływ nowej wiedzy. W tej sekcji znajdziesz przepisy na najwyższym poziomie oraz krótkie bio kucharzy, którzy je skomponowali. Zajrzyj też na naszego bloga – na nim wiele ciekawostek dotyczących kulinariów, ich historii i związanych z nimi światowych trendów. Ostatnią sekcją, którą serdecznie Ci polecamy jest Biznes ze smakiem, czyli cykl wywiadów z ciekawymi ludźmi zawodowo związanymi z branżą HoReCa. Poznaj bliżej nasze propozycje.

  • Kontakt
    Zostań KlientemNasze oddziały
    Zostań klientem
    Zostań naszym klientem

    Podstawą sukcesu restauracji zawsze była i będzie smaczna kuchnia, w której używa się dobrej jakości składników. My zaoferujemy Ci nie tylko szeroką ofertę dobrych jakościowo produktów spożywczych, ale także tych niespożywczych – niezbędnych do sprawnego funkcjonowania każdej restauracji. Przy okazji zaoszczędzisz czas, pieniądze i mnóstwo stresów, bo wszystko, co będzie Ci potrzebne, zamówisz z jednego źródła.

Elżbieta Nitsze - Prezes Zarządu Belvedere Gourmet Group

„Uważam, że każdy ma w sobie dar wpływania na rzeczywistość i jej kreowania".

Przeczytajcie co mówi o projekcie Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere jego pomysłodawczyni.

Katarzyna Bosacka - Ekspert Akademii

Autorytet w świecie zdrowego żywienia

„Edukacja na każdym polu jest niesłychanie ważna. Dzięki niej poznajemy nieznane obszary, rozwijamy swoją pamięć, wrażliwość i osobowość. Inwestycja w edukację zawsze się opłaca, choć nie da się jej prosto przeliczyć na pieniądze.”

Cristina Catese - Trener Kulinarny

Rodowita Rzymianka, trenerka kuchni włoskiej

„Nowe pokolenie jest naszą przyszłością, a my - jako dorośli i doświadczeni - musimy je prowadzić, poprzez kulturę i wiedzę, ku jaśniejszemu jutru!”

Adam Chrząstowski - Trener Kulinarny

Executive Chef Belvedere Catering by Design

"Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere to świetny start w gastronomiczną karierę"

Dawid Gaboriaud - Trener Kulinarny

Szef Kreatywny Belvedere Catering by Design

"Gotować może każdy, nauczyć się podstaw i techniki też, natomiast to co wyróżnia dobrego kucharza od fantastycznego kucharza i mistrza to pasja i zaangażowanie."

Artur Głuchowski - Ekspert Akademii

Adiunkt badawczo- naukowy

„Akademia Mistrzów smaku jest dla mnie jest świetną inicjatywą, która pozwoli uczestnikom na intensywny rozwój zawodowy, będzie stanowiła miejsce na rozwijanie pasji i możliwość spotkania kolegów i koleżanek z całej Polski.”

Dr hab. Hanna Górska-Warsewicz - Ekspert Akademii

Prof. SGGW, mentor rozwoju osobistego i mówca

„Sukces w branży kulinarnej jest wypadkową sztuki kulinarnej, kreacji marki i właściwie zrealizowanego procesu zarządzania”

Paweł Gruba - Ekspert Akademii

Ekspert ds. zarządzania gastronomią

Decyzja była prosta, wchodzę i działamy razem!”

Michał Iwaniuk - Trener Kulinarny

Aktualnie 7. najlepszy cukiernik na świecie

„Sam kiedyś otrzymałem pomoc i wsparcie. Uważam że moim obowiązkiem jest postępować podobnie i pomagać zdolnej, zaangażowanej młodzieży.”

Aleksandra Jagodzińska - Ekspert Akademii



„Cieszę się, że mogłam przybliżyć młodym adeptom sztuki kulinarnej jakie kompetencje powinien mieć Szef Kuchni i jak dobrze liczyć biznes gastronomiczny.”

Ernest Jagodziński - Trener Kulinarny

Szef jutra przewodnika Gault&Millau Polska 2017

„Cieszę się, że powstał tak świetny projekt, dzięki któremu młodzi ludzie będą mogli poznać tak wielu szefów kuchni i dzięki nim będą mogli rozwijać swoje umiejętności.”

Tomasz Kolecki - Ekspert Akademii

Sommelier, Prezydent Stowarzyszenia Sommelierów Polskich

„Tym, co zajmuje mnie najbardziej, jest krzewienie wiedzy o winie i sommelierstwie.”

Jarosław Kołodziejek - Trener Kulinarny



„Spotkanie z uczniami szkół gastronomicznych to zawsze świetna okazja do zapoznania ich z najnowszą technologią, jaka jest na rynku. Cieszę się, że w ramach Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere mogę razem z nimi przyrządzać potrawy pokazując jednocześnie, jak nowoczesna technologia może ich wesprzeć.”

Yannick Lohou - Trener Kulinarny



„I am glad to be part of the academy and to share my knowledge with young talents. This is a two-way process of inspiration and motivation. I am always eager to learn from youth – the way they think of food and serving, how they mix and experiment with the ingredients, because as adults we tend to lose this spirit with the time.”

Daria Ładocha - Trener Kulinarny

Dziennikarka kulinarna, autorka książek, trener kuchni tajskiej

„Stare przysłowie mówi: dajcie mi ucznia, a stanę się nauczycielem. Więc nie pozostaje mi nic innego, jak za tym podążać”

Tomasz Łagowski - Trener Kulinarny

Finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą, szef kuchni Restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich

„Akademia Mistrzów Smaku to dla mnie ciekawy projekt pełen nowych wyzwań”

Angelika Motopulos - Ekspert Akademii

Dyplomowana psychodietetyk, ekspert w dziedzinie żywienia

„Młodzi ludzie dzięki Akademii szkolić się będą w zakresie nowości kulinarnych, dietetyki, a nawet zarządzania stresem”

Artur Musztyfaga - Trener Kulinarny

Szef Kuchni / Doradca Kulinarny z 30-letnim doświadczeniem

"Kucharze z doświadczeniem powinni się dzielić z młodymi ludźmi swoją wiedzą nabytą przez lata pracy w gastronomii."

Anna Pycińska - Ekspert Akademii



„Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere to projekt kształtujący najlepsze nawyki w naszych przyszłych kucharzach czy szefach kuchni.”

Maciej Rosiński - Trener Kulinarny

Wielokrotnie nagradzany doskonały kucharz i cukiernik

"Cieszy mnie fakt, że mogę przekazać swoją wiedzę i umiejętności młodszemu pokoleniu."

Kurt Scheller - Trener Kulinarny

Szwajcarski szef kuchni, krytyk kulinarny, założyciel akademii kulinarnej

„Lubię pracę z młodymi kucharzami – dlatego zdecydowałem się zostać trenerem w Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere. Myślę, że to ogromna pomoc dla nich w tym, aby później zostali wybitnymi szefami kuchni.”

Michał Toczyłowski - Trener Kulinarny

Kucharz, food stylista, autor książek kulinarnych

„W tym zawodzie nie ma lepszej możliwości rozwoju niż współpraca z innymi szefami kuchni”

Maciej Wiśniewski - Trener Kulinarny

Utalentowany artysta - cukiernik

"Popieram w 100 procentach ideę Akademi, jej wizję i pasję."

Agata Wojda - Trener Kulinarny

Najbardziej utytułowana Szefowa Kuchni w Polsce

"Jestem ogromnym zwolennikiem budzenia w ludziach pasji, uczenia ich samodzielności tworzenia dań i słuchania własnego smaku."

Krystian Zalejski - Trener Kulinarny

Krystian Zalejski, Manager Chefs Atelier

"Pokażemy młodym ludziom każdy aspekt zawodu profesjonalnego Szefa Kuchni."

Grzegorz Zawierucha - Trener Kulinarny

Zwycięzca 8 edycji Masterchefa, autor 2 książek kulinarnych, regularnie gotujący w telewizji i internecie

„To ogromna przyjemność poznać młodych ludzi z pasją do gotowania. Dla mnie jest to duże doświadczenie.”

Foodservice naszą pasją
Informacje
  • Promocje i oferty specjalne
  • Katalogi
  • Webshop
Współpraca
  • Zostań Klientem
  • Nasze oddziały
  • Kariera
Inspiracje
  • Biznes ze smakiem
  • Przepisy
  • Chef bloguje
© CHEFS CULINAR
  • Ogólne Warunki Handlowe
  • Polityka prywatności
Chefs Culinar