Close X
Chefs Culinar wykorzystuje pliki cookie, aby zapewnić najlepszą możliwą obsługę. Kontynuując przeglądanie witryny, wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookie i naszej Polityki prywatności. Zgadzam się
Zaloguj się do Webshopu
Webshop
Chefs Culinar
  • Strona główna
  • CHEFS CULINAR
    O nas AktualnościPartnerzyZarządzanie jakościąKariera
    Kim jesteśmy
    Kim jesteśmy

    Jesteśmy zaufanym partnerem wielu polskich restauracji, hoteli i firm cateringowych. Każdego dnia dostarczamy im wszystkiego, co niezbędne. Łącznie mamy w ofercie około 12 000 wysokiej jakości produktów – świeżych, fachowo przechowywanych, a później sprawnie dystrybuowanych.

  • Oferta
    Promocje i oferty specjalneKatalogiWebshopMarki Własne
    BEEF CULINAR MEISTERFRISCH STAR CULINAR BASE CULINAR BASE CLEAN BASE ELEMENTS
    Kategorie produktowe
    Mięso i wędliny Ryby i owoce morza Nabiał, jaja, tłuszcze Owoce i warzywa Produkty i dania convenience Pieczywo i wyroby cukiernicze Produkty konserwowe Suche produkty spożywcze Produkty mrożone Napoje i wina Wyposażenie i akcesoria kuchenne Środki czystości i artykuły higieniczne
    Poznaj naszą ofertę

    Chcesz odnieść sukces w branży kulinarnej? Do tego niezbędne są wysokiej jakości produkty i szef kuchni, który potrafi stworzyć z nich wyjątkowe dzieła.
    Poznaj oferowany przez nas asortyment i skorzystaj z fachowej wiedzy naszych ekspertów, którzy nie tylko pomogą Ci urozmaicić restauracyjne menu, ale też podsuną wiele innowacyjnych rozwiązań.
    Jesteśmy  do Twojej dyspozycji!

  • Inspiracje
    Doradcy KulinarniPrzepisyChef blogujeBiznes ze smakiemAkademia Mistrzów Smaku by Belvedere
    Trenerzy Kulinarni i Eksperci Relacje z warsztatów
    Biznes ze smakiem
    Zainspiruj się

    Dążenie do rozwoju rodzi potrzebę inspiracji. By znaleźć się wśród najlepszych przyda Ci się dopływ nowej wiedzy. W tej sekcji znajdziesz przepisy na najwyższym poziomie oraz krótkie bio kucharzy, którzy je skomponowali. Zajrzyj też na naszego bloga – na nim wiele ciekawostek dotyczących kulinariów, ich historii i związanych z nimi światowych trendów. Ostatnią sekcją, którą serdecznie Ci polecamy jest Biznes ze smakiem, czyli cykl wywiadów z ciekawymi ludźmi zawodowo związanymi z branżą HoReCa. Poznaj bliżej nasze propozycje.

  • Kontakt
    Zostań KlientemNasze oddziały
    Zostań klientem
    Zostań naszym klientem

    Podstawą sukcesu restauracji zawsze była i będzie smaczna kuchnia, w której używa się dobrej jakości składników. My zaoferujemy Ci nie tylko szeroką ofertę dobrych jakościowo produktów spożywczych, ale także tych niespożywczych – niezbędnych do sprawnego funkcjonowania każdej restauracji. Przy okazji zaoszczędzisz czas, pieniądze i mnóstwo stresów, bo wszystko, co będzie Ci potrzebne, zamówisz z jednego źródła.

Elżbieta Nitsze - Prezes Zarządu Belvedere Gourmet Group

„Uważam, że każdy ma w sobie dar wpływania na rzeczywistość i jej kreowania".

Przeczytajcie co mówi o projekcie Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere jego pomysłodawczyni.

Cristina Catese - Trener Kulinarny

Rodowita Rzymianka, trenerka kuchni włoskiej, stylistka dań i specjalistka od dekoracji stołu.

„Nowe pokolenie jest naszą przyszłością, a my - jako dorośli i doświadczeni - musimy je prowadzić, poprzez kulturę i wiedzę, ku jaśniejszemu jutru!”

Adam Chrząstowski - Trener Kulinarny

Executive Chef Belvedere Catering by Design

"Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere to świetny start w gastronomiczną karierę"

Dawid Gaboriaud - Trener Kulinarny

Szef Kreatywny Belvedere Catering by Design

"Gotować może każdy, nauczyć się podstaw i techniki też, natomiast to co wyróżnia dobrego kucharza od fantastycznego kucharza i mistrza to pasja i zaangażowanie."

Dr hab. Hanna Górska-Warsewicz - Ekspert Akademii

Prof. SGGW, mentor rozwoju osobistego i mówca.

„Sukces w branży kulinarnej jest wypadkową sztuki kulinarnej, kreacji marki i właściwie zrealizowanego procesu zarządzania”

Paweł Gruba

Ekspert ds. zarządzania gastronomią

Decyzja była prosta, wchodzę i działamy razem!”

Michał Iwaniuk - Trener Kulinarny

Aktualnie 7. najlepszy cukiernik na świecie.

„Sam kiedyś otrzymałem pomoc i wsparcie. Uważam że moim obowiązkiem jest postępować podobnie i pomagać zdolnej, zaangażowanej młodzieży.”

Tomasz Kolecki -Ekspert Akademii

Sommelier.

„Tym, co zajmuje mnie najbardziej, jest krzewienie wiedzy o winie i sommelierstwie.”

Daria Ładocha - Trener Kulinarny

Dziennikarka kulinarna, autorka książek, trener kuchni tajskiej.

„Stare przysłowie mówi: dajcie mi ucznia, a stanę się nauczycielem. Więc nie pozostaje mi nic innego, jak za tym podążać”

Tomasz Łagowski - Trener Kulinarny

Finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą, szef kuchni Restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich.

„Akademia Mistrzów Smaku to dla mnie ciekawy projekt pełen nowych wyzwań”

Angelika Motopulos - Ekspert Akademii

Dyplomowana psychodietetyk, ekspert w dziedzinie żywienia.

„Młodzi ludzie dzięki Akademii szkolić się będą w zakresie nowości kulinarnych, dietetyki, a nawet zarządzania stresem”

Artur Musztyfaga - Trener Kulinarny

Szef Kuchni / Doradca Kulinarny z 30-letnim doświadczeniem

"Kucharze z doświadczeniem powinni się dzielić z młodymi ludźmi swoją wiedzą nabytą przez lata pracy w gastronomii."

Maciej Rosiński - Trener Kulinarny

Wielokrotnie nagradzany doskonały kucharz i cukiernik.

"Cieszy mnie fakt, że mogę przekazać swoją wiedzę i umiejętności młodszemu pokoleniu."

Michał Toczyłowski - Trener Kulinarny

Kucharz, food stylista, autor książek kulinarnych.

„W tym zawodzie nie ma lepszej możliwości rozwoju niż współpraca z innymi szefami kuchni”

Maciej Wiśniewski - Trener Kulinarny

Utalentowany artysta - cukiernik.

"Popieram w 100 procentach ideę Akademi, jej wizję i pasję."

Agata Wojda - Trener Kulinarny

Najbardziej utytułowana Szefowa Kuchni w Polsce.

"Jestem ogromnym zwolennikiem budzenia w ludziach pasji, uczenia ich samodzielności tworzenia dań i słuchania własnego smaku."

Krystian Zalejski

Krystian Zalejski, Manager Chefs Atelier

"Pokażemy młodym ludziom każdy aspekt zawodu profesjonalnego Szefa Kuchni."

Grzegorz Zawierucha - Trener Kulinarny

Zwycięzca 8 edycji Masterchefa, autor 2 książek kulinarnych, regularnie gotujący w telewizji i internecie.

„To ogromna przyjemność poznać młodych ludzi z pasją do gotowania. Dla mnie jest to duże doświadczenie.”

Foodservice naszą pasją
Informacje
  • Promocje i oferty specjalne
  • Katalogi
  • Webshop
Współpraca
  • Zostań Klientem
  • Nasze oddziały
  • Kariera
Inspiracje
  • Biznes ze smakiem
  • Przepisy
  • Chef bloguje
© CHEFS CULINAR
  • Ogólne Warunki Handlowe
  • Polityka prywatności
Chefs Culinar