Rafał Soroczyński

Kucharz z zamiłowania, z gastronomią związany od 1996 roku. Umiejętności rozwijał zarówno w Polsce, jak i za granicą, pracując na stanowiskach kucharza i szefa kuchni. Dzięki zebranym doświadczeniom doskonale łączy smaki kuchni polskiej, hiszpańskiej, śródziemnomorskiej i azjatyckiej.

Przez osiem lat pracował jako executive chef w Hotelu NH w Poznaniu, a w roku 2016 dołączył do Chefs Culinar, stając się naszym pierwszym doradcą kulinarnym. Był współorganizatorem kilku edycji konkursu kulinarnego Chefs Culinar Cup oraz targów gastronomicznych Chefs Culinar w Poznaniu.

Odpowiada za promocję produktów i ofertę szkoleń gastronomicznych oraz dzieli się doświadczeniem z uczestnikami prowadzonych przez siebie warsztatów. Zawsze odpowiednio dobiera wiedzę, by uczestnicy szkoleń mogli w pełni wykorzystać ją w swoich kuchniach.

Perfekcjonista w każdym calu, wyznawca jakości, artysta. Mistrz improwizacji potrafiący odnaleźć się w każdych warunkach i z każdym nawiązać relację. Zawsze maksymalnie skoncentrowany na pracy. Nasz pionier i przewodnik.