wstecz

Spotkanie z okazji uruchomienia fabryki w Policach

Catering na ponad pięćset osób? Z takim zespołem to pestka! W ostatnim czasie mieliśmy ogromną przyjemność wesprzeć naszego Klienta – Hotel Dobosz – w przygotowaniu oprawy kulinarnej z okazji uruchomiła fabryki polipropylenu w Policach. Jak wyszło? Oczywiście, że przepysznie!

Za przygotowanie dań zabrali się Grzegorz Drewniak (Szef Kuchni hotelu Dobosz), Alan Seenyen (Szef Kuchni hotelu Hamilton Świnoujście), Hamza Chateur (Sous Chef hotelu Hamilton Świnoujście) i oczywiście nasz Doradca Kulinarny Kamil Awłas. Gdy gotuje taki skład, świetne potrawy to rzecz pewna!

W menu degustacyjnym znalazły się: vege sushi, lekki i aromatyczny krem gruszkowo-pietruszkowy z nutą wanilii, delikatne frynkando cielęce sous vide, a w roli deseru tarta z sezonowymi owocami.

Nasi Klienci zawsze mogą na nas liczyć!