wstecz

Warsztaty kulinarne "Mięsa premium"

17 sierpnia 2021 r. u jednego z naszych wspaniałych klientów, w malowniczo położonej Restauracji Między Deskami w Tomaszkowie koło Olsztyna, odbyły się pierwsze z cyklu warsztaty kulinarne poświęcone mięsom premium naszych marek własnych BEEF CULINAR oraz MEISTERFRISCH.

BEEF CULINAR to długo dojrzewająca argentyńska wołowina klasy premium z ras Angus i Hereford, natomiast MEISTERFRISCH to wołowina pochodząca od starannie wyselekcjonowanych jałówek z niemieckich hodowli przyjaznych zwierzętom.

Jak mówi nasz kupiec kategorii, Artur Bielecki, to mięso kontrolowane przez nasz dział jakości na każdym etapie produkcji jest gwarancją niesamowitych doznań kulinarnych.

Warsztaty kulinarne

Mogli się o tym przekonać zaproszeni goście, dla których nasi niezastąpieni doradcy kulinarni –  Adam Ciupka i Krzysztof Kowalczyk – oraz znakomity szef kuchni Restauracji Między Deskami Łukasz Karpiński, przygotowali niesamowite przysmaki. Goście poznali też sekrety ich przyrządzania.

Warsztaty kulinarne