wstecz

Warsztaty kulinarne poświęcone mięsom marek własnych

Kolejne pyszne wydarzenie kulinarne za nami.   Tym razem w hoteu Gorczowski w Chorzowie zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne poświęcone mięsom naszych marek własnych Beef Culinar i Meisterfrisch.

Mięso tych marek to najwyższej jakości wołowina: Beef Culinar to mięso najlepszych ras Angus i Hereford hodowanych w Argentynie; Meisterfrisch natomiast to mięso z własnego przetwórstwa, z jałówek z niemieckich hodowli.

Obydwie te marki zajmują szczególne miejsce w naszym asortymencie dlatego na warsztatach przybliżamy naszym klientom ich wyjątkowe zalety i wyborny smak.

Wspaniali kucharze: niezastąpiony Dawid Grucel i przedstawiciele naszych partnerów czarowali prawdziwe cuda.

Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo i do zobaczenia na kolejnych warsztatach!